Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprawie komputera

aliv1822

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka planuje sobie kupic nowego kompa i chce wiedziec czy ta gra mi wejdzie na full detalach oczywiscie ta gra to BF3 a komputer ktory planuje kupic to http://allegro.pl/6rdzeni-fx-6100-3-9ghz-8gb-1tb-gt630-2gb-wifi-czyt-i2701824796.html

a i nie piszcie glupoty ze jakie czesci zamienic i wql bo poprostu krotnie zdanie ( ze pograsz na duzych detalach i wysokich FPS)

Opublikowano

Bf3 na max pójdzie ,ale ja bym nie kupował komputera na allegro ,bo nigdy nie wiadomo czy za pół roku ci się nie zjebie.Lepiej sam sobie złóż wyjdzie ci taniej i będziesz miał pewność

Opublikowano

No i? Z czego 1/4 spędzi w serwisie a o graniu jakoś sensownie będziesz mógł na takim padle pomarzyć.

Chcesz mieć dobry komputer to przeczytaj parę tematów na forum to się dowiesz jaki złożyć.

Opublikowano

po 1 niechce skladac kompa tylko go kupic a skad wiesz ze 1/4 spedzi w serwisie jak ty takiego kompa tylko na obrazkach widziales? tzn i ja bd placil za ten serwis nie ty-.-

Opublikowano

Nie pograsz na ultra, karta graficzna cieka jak bolek :)

Do tego zasilacz z czarnej listy, zapewne ramy no-name, wolny dysk i karta do super mario

9368_gold.png

Opublikowano

To tak Karta graficzna hmm GTA San Andreas ci na wysokich pójdzie -.-

Ram'y bóg wie od kogo

Zasilacz spali ci komputer / dom

Dysk no name

Opublikowano

po 1 niechce skladac kompa tylko go kupic a skad wiesz ze 1/4 spedzi w serwisie jak ty takiego kompa tylko na obrazkach widziales? tzn i ja bd placil za ten serwis nie ty-.-

I cieszę się bardzo, że tylko na obrazkach go widziałem xD Na żywo bym nie chciał.

Widzę z Tobą się nie dogada...

Powiedz co i jak to się złoży, komputer dostaniesz złożony i będziesz miał o wiele lepszy sprzęt niż to padło z allegro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...